www.europatanacs.hu
Főoldal  |  E-mail  | 
Keresés 
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
potty
Az Európa Tanács
Nyomtatóbarát változat
 
A központ feladata

Az Európa Tanács általános politikájához illeszkedve a Központ elsődleges feladata az érdeklődők információval és dokumentumokkal való ellátása az Európa Tanács tevékenységéről és eredményeiről annak az állománynak az alapján, melyet az Európa Tanács bocsát a Központ rendelkezésére.

 

 

Tevékenységi kör

1. A Központ részt vesz az Európa Tanács által meghirdetett vagy szervezett együttműködési programokban (konferenciák, előadások, szemináriumok, versenyek, kampányok, stb.) és ezekhez logisztikai-szervezési segítséget nyújt. A Központ igazgatója képviseli az Európa Tanácsot az annak tevékenységi területét érintő magyar rendezvényeken.

2. A Központ az Európa Tanács felkérésére és vele együttműködve gondoskodik az Európa Tanács által kiadott egyes dokumentumok magyarra fordításáról, megjelentetéséről és terjesztéséről.

3. A Központ a közönségkapcsolatok megalapozása és bővítése érdekében kiépíti kapcsolatait a tömegtájékoztatási eszközökkel; bemutatókat, előadásokat, vetélkedőket, kiállításokat szervez, ill. azokon részt vesz.

 

 

webmaster: Eagle-Comp Kft.                webhosting: Eagle-Comp Kft.